kontakt@klima-maerket.dk

Betingelser

Klimamærkeordning

Indledning


klima-maerket.dk er en mærkeordning, som sætter fokus på klimaet og klimabevidsthed. Du kan søge om at blive medlem, hvis du har indsat vores mærke på din hjemmeside.

Når du bliver medlem eller ansøger som medlem til Klima-mærket accepterer du følgende betingelser samt vores privatlivspolitik.

Medlemskab


Hos Klima-mærket er det gratis at tilmelde sig ordning. Det er desuden gratis at være medlem.

Selvom du sender din tilmelding er du ikke automatisk optaget og kan stadig blive afvist som medlem. Der er dog ingen omkostninger forbundet med, at blive afvist som medlem.

Der er ingen automatiske fornyelser eller bindingsperioder. Et medlemskab udløber efter et år. Medlemsperioden gælder fra den dag din virksomhed bliver offentliggjort på siden + 1 år. En måned før dit medlemskab udløber, sender vi dig en mail med mulighed for at fornye dit medlemskab et års.

Klima-mærket på din hjemmeside


Som medlem af Klima-mærket er det et krav, at du har mærket indsat på din hjemmeside samt, at det aktivt linker til Klima-mærket’s forside. Alle ansøgende hjemmesider, som ikke opfylder dette, bliver ikke godkendt før det er rettet.

Fjerner du Klima-mærket fra din hjemmeside vil du få en mail med en 5 hverdages frist til at genindsætte mærke med et aktivt link til Klima-mærket forside. Indsættes mærket ikke forbeholder vi os retten til at afbryde dit medlemskab.

E-mails mellem Klima-mærket og hjemmesiden

Klima-mærket kan i nogle tilfælde sende mails til tilmeldte hjemmesider samt hjemmesider som har ansøgt til at blive optaget. Disse mails sendes kun ved nødvendighed og kan være, men er ikke begrænset til, at vi ændrer i servicen eller noget andet. Når du ansøger eller bliver optaget i Klima-mærket accepterer du dette.

Ind- og udmeldelse af Klima-mærket

Du har altid mulighed for at melde dig ud af Klima-mærket. Dette gøres ved at kontakte os, også vil vi hurtigst muligt fjerne dit medlemskab. Når du melder dig ud af Klima-mærket, skal du også fjerne vores mærke fra din hjemmeside, da det er forbeholdt medlemmer.

Vi forbeholder os retten til at afvise alle ansøgninger om medlemskab. Dette kan vi gøre uden at give en begrundelse eller forklaring. Ud over det forbeholder vi os også retten til, at fratage medlemskabet fra et medlem med øjeblikkelig virkning. Sker dette er du forpligtet til at fjerne vores mærke fra din hjemmeside.

Ansvarsfraskrivelse

Klima-mærket kan ikke tage ansvar eller yde erstatning for nogle former for skader, tabt fortjeneste eller lignende, som skulle være sket grundet dit medlemskab hos Klima-mærket.